Agenda

Zondag 8 oktober 2023 


Proef de Herfst

In het kader van de Dutch Food Week organiseren wij weer een leuke middag. Je krijgt een rondleiding 'de weg van de melk' op de boerderij. Je maakt een heerlijke  een herfstwandeling van ca 4 km én we bieden je 2x koffie/thee/ranja met warme herfsttaart en een bolletje boerenijs + slagroom

Tijd: 13 - 16.30 uur
Locatie: Nieuw Heeten
Kosten: 10,- p.p.

opgeven tot 1 oktober: 
06 340 330 98 


Zondag 29 oktober 2023 


Belevenisdag
Een leuk dagje uit! Kom gezellig met het hele gezin naar de boerderij en maak kennis met de natuur op en om het erf.
 

Ontdek de magie van het boerenleven.
Trek je laarzen aan en laat je verrassen door een dag vol activiteiten in de natuur, bos en bij de koeien. Kom met het hele gezin en ontdek de perfecte combinatie van avontuur, educatie en plezier. Deze middag staat garant voor ontdekking en vermaak

 De entree is helemaal gratis! Breng je vrienden en familie mee en kom tussen 13.30 en 16.30 uur langs voor een middag boordevol plezier.

Heerlijke lekkernijen zoals warme chocomel met een royale toef slagroom, smeuïge cake, koffie en thee zijn verkrijgbaar tegen betaling. Dus zorg ervoor dat je wat kleingeld meeneemt om van deze smakelijke traktaties te kunnen genieten! Museum "het Cellen"

Je kunt het hele jaar door ons museum bezoeken. 


In het museum kun je een kijkje nemen hoe het boerenleven er vroeger uit zag. Een verzameling van voorwerpen van vroeger. Gevestigd in een oude schuur.


Je kunt een bezoek brengen aan het museum en hier een kopje koffie drinken. Erg leuk voor bewoners van verzorgingscentra!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

LET OP: deelname alleen na een bevestiging van ons!

Rondleiding

Het hele jaar door geven we rondleidingen. Wil je langskomen? Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Een combinatie met een museumbezoek is ook mogelijk.

 

LET OP: deelname alleen na een bevestiging van ons! 

Agenda

Inspirerende vergaderlocatie

Vergader arrangementen zijn vanaf 17 april 2023 beschikbaar op onze boerderij. 

Een vergadering of training laat zich daarnaast uitstekend combineren met één van onze activiteiten of een heerlijke lunch. 

Natuurlijk is onze vergaderruimte voorzien van de nodige technische voorzieningen om jullie presentaties vlekkeloos te laten verlopen!

Zelf een leuke activiteit?

Heb je zelf een idee voor een bezoek of een activiteit op onze boerderij? Vragen staat vrij! In overleg kunnen we vast wat moois organiseren.