Naam van je dienst

Gratis

Fotohut Heeten

NIEUW!! Vanaf 17 april te huur.

Fotohut Heeten staat in een bosje grenzend aan een weiland. Bij de hut bevindt zich een natuurlijke poel, waar vogels en zoogdieren ongestoord kunnen drinken en badderen.

De hut biedt plaats aan 2 personen die vanuit de ramen een goed standpunt hebben om onder andere vogels te observeren en te fotograferen. Er zijn comfortabele stoelen.

De hut is eenvoudig van opzet en zonder kachel. Dus bij wat koudere weersomstandigheden is warm aankleden een must. Er is geen stroom en Wifi aanwezig. Zorg dus dat je alle apparatuur volledig hebt opgeladen en eventueel accu's meebrengt. 


De fotohut ligt op privé terrein. De plek is niet toegankelijk voor publiek. Vanaf de auto tot aan de hut is het ongeveer 150m lopen.

De hut is te bezoeken van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Prijs: €60,- per dag (voor 2 personen) 

Extra informatie

 

Mocht de gewenste datum nog vrij zijn, dan kun je deze reserveren door te kiezen voor de desbetreffende dag en de boeking te voltooien. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een betalingsverzoek via tikkie  (whatsapp). Lukt dit niet, geef ons dan een berichtje terug en u ontvangt gegevens om het bedrag zelf handmatig over te boeken.
 Een reservering is definitief als wij de betaling ontvangen hebben.
 
Na afronding van de reservering, ontvang je twee e-mails:
1.    In de eerste mail de bevestiging van de gemaakte reservering. Dit bericht wordt automatisch verstuurd. 

2.    In de tweede mail krijg je praktische tips over het gebruik van de hut met de exacte locatie en toegangsroute naar de hut. 

 

Wilt u reserveren en binnen 48 uur gebruik maken van de hut, stuur dan een mail via het contactformulier.